Download catalogus
Home

Veiligheid in België?

Veiligheid is een basisrecht en dit zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn in ons land. Spijtig genoeg blijkt dit echter niet het geval te zijn. Jaarlijks worden er in België meer dan 40.000 inbraken gepleegd en dit aantal blijft stijgen!
 
U kent ongetwijfeld iemand waarbij ze thuis of op de werkvloer al eens  hebben ingebroken. Of misschien is het u, spijtig genoeg, zelf al overkomen. Vaak is de schade aan uw eigendom aanzienlijk en loopt de buit erg hoog op. Om nog maar te zwijgen van de psychologische gevolgen die een inbraak met zich meebrengt. U bent het kostbare gevoel van veiligheid kwijt!

Beter voorkomen dan genezen

Dit gezegde is zeker en vast van toepassing op inbraakbeveiliging. Achteraf blijkt immers veel te vaak dat de inbraak voorkomen had kunnen worden door enkele eenvoudige voorzorgen.

De missie van Safe House bestaat erin om klanten te begeleiden bij het inbraakveilig maken van hun bedrijf of woning. U kunt op ons rekenen voor inbraakpreventie, beveiligingstips én de levering, installatie en onderhoud van uw anti-inbraak voorzieningen. 

Bij Safe House kan je terecht voor alle mechanische en elektronische beveiliging. Of het nu gaat om kluizenbrandkastenveiligheidsdeurenelektronische sloten of toegangscontrole.

Belastingsvoordeel beveiliging

Wanneer u investeert u in beveiliging heeft u ook nog eens recht op belastingvoordeel! Dit geldt voor zowel het beveiligen van uw bedrijf als het beveiligen van uw huis.


Bekijk hieronder de video over Safe House voor een beeld van wat wij doen.


 

Offerte aanvragen?

Safe House heeft meer dan 25 jaar ervaring. Neem contact op voor een gratis offerte op aanvraag. 

 
Safe House - Bisschoppenhoflaan 98-100 - 2100 Deurne - 03/226.73.43 - Contacteer ons - Login - Extra beveiligingsservices